Досегашният вратар на Етър и играещ треньор на вратарите Христо Иванов

...
Досегашният вратар на Етър и играещ треньор на вратарите Христо Иванов
Коментари Харесай

Христо Иванов сложи край на кариерата си

Досегашният вратар на Етър и играещ треньор на вратарите Христо Иванов постави завършек на богатата си футболната си кариера, оповестиха от клуба.

“Прекратявам спортната си кариера и въобще футболната си активност. Причината е, че подхващам друго предизвикателство в живата си ”, заяви 40-годишният доскорошен пазач на “болярите ”. “Благодаря на всички в Етър, както и на последователите на тима за поддръжката към мен през годините! Пожелавам триумф на тима да се завърне там, където му е мястото ”, добави Христо Иванов.

Той пристигна в Етър през лятото на 2017 година и игра 4 сезона в Първа лига и сезон и половина във втория ешалон, стигна и до националния тим. Със своите 114 мача за “виолетовите ” в елита изравни върха на Николай Донев по участия на вратар в “А ” група. С мачовете му във Втора лига участията му в шампионата са 127, а общо в кариерата му – над 430.

“Благодарим на Ицо за големия му принос към Етър през последните години! Рекордните му участия в елита с екипа на “виолетовите ” са задоволително доказателство за постигнатото от него в нашия клуб. Пожелаваме му триумф в новите поприща! ”, съобщи президентът на клуба Деян Куздов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР